Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Denkich Keukenmessen, set keukenmessen van roestvrij staal, 6-delig (broodmes + vleesmes + keukenmes + koksmes + messenblok) - 8414747622838

Denkich Keukenmessen, set keukenmessen van roestvrij staal, 6-delig (broodmes + vleesmes + keukenmes + koksmes + messenblok)
Kenmerken: Specificaties: vele soorten messen voor je behoeften, 8 inch, 8 inch, broodmes, 8 inch, 8 inch, 8 inch, 8 inch, multifunctionele messen 14 cm en 8 cm. Ze zijn veelzijdig inzetbaar voor het hakken, hakken, snijden en snijden van fruit, groenten, vlees, vis enz. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig 3cr14-roestvrij staal. Hij snijdt alles perfect zonder inspanning. Het is een robuust en roestbestendig mes dat gemakkelijk te onderhouden, te bewaren en te slijpen is. Dit geeft het keukenmes een langere levensduur. De handgreep van 430 roestvrij staal en thermoplastisch rubber van ergonomisch materiaal, maakt een comfortabele hantering in de hand mogelijk. Het handvat is antislip, zeer praktisch, ligt goed in de hand. Perfecte look: messenset met evenwichtig gewicht voor een eenvoudig gebruik. ? Tip: het wordt aanbevolen om de messen met de hand te wassen en te drogen voor een beter gebruik. Gebruik geen vaatwasser of chemische reiniger om te voorkomen dat de verf eruit valt.
Artikelnummer: B07XBQCZC6 - Amazon.nl
Merk: Denkich
Prijs: € 30,26
Meer