Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Coon Pastaroller voor Bosch keukenmachine, accessoires voor Bosch MUM 2 & 5 serie keukenmachine, 3 stuks pastaroller voor spaghetti fettuccine, opzetstuk voor pastamachine voor Bosch - 0757277777301

Coon Pastaroller voor Bosch keukenmachine, accessoires voor Bosch MUM 2 & 5 serie keukenmachine, 3 stuks pastaroller voor spaghetti fettuccine, opzetstuk voor pastamachine voor Bosch
Kenmerken: ?Geschikt voor Bosch keukenmachine? Professioneel pastaopzetstuk geschikt voor Bosch keukenmachines. De pastamachine-accessoires zijn alleen geschikt voor de MUM2 en MUM5-serie keukenmachines. Opmerking: 1. Dit accessoire wordt niet door Bosch maar door COFUN gemaakt. 2. Het product bevat alleen pastamachine accessoires, geen keukenmachine. ?3-in-1 pastamachine-accessoires?Deze set bevat drie pastamachine-opzetstukken voor Bosch: lasagneroller en spaghetti en fettuccine opzetstuk. Met deze 3-in-1 set kun je een groot aantal lekkere en gezonde levensmiddelen zoals knoedels, pasta, spaghetti, melaleuca en lasagne. ?Instelbare dikteinstelling? Pas de dikte van de lasagne-roller aan de zijkant aan. Je kunt 8 breedtes (0,4 mm tot 2 mm) instellen om aan je verschillende kookbehoeften te voldoen. ?Robuuste constructie? Het standaard roestvrijstalen design zorgt voor soepel rollen en schoon snijden van de pastadeegplaat. Zeer nauwkeurige tandwielen van roestvrij staal zorgen voor een efficiënte en geluidsarme productie van pastas. Ovaal uiterlijk, nieuw en mooi, gemakkelijk vast te houden. ?Eenvoudig te bedienen en te reinigen? Installeer pastaopzetstuk eenvoudig op de Bosch keukenmachine en begin met het maken van pasta. Opmerking: Dit product is niet vaatwasserbestendig! Week dit product niet in water. Je kunt het resterende deeg met de meegeleverde kleine borstel reinigen en de accessoires vervolgens met een uitgewrongen vochtige doek afvegen.
?Geschikt voor Bosch keukenmachine? Professioneel pastaopzetstuk geschikt voor Bosch keukenmachines. De pastamachine-accessoires zijn alleen geschikt voor de MUM2 en MUM5-serie keukenmachines. Opmerking: 1. Dit accessoire wordt niet door Bosch maar door COFUN gemaakt. 2. Het product bevat alleen pastamachine accessoires, geen keukenmachine. ?3-in-1 pastamachine-accessoires?Deze set bevat drie pastamachine-opzetstukken voor Bosch: lasagneroller en spaghetti en fettuccine opzetstuk. Met deze 3-in-1 set kun je een groot aantal lekkere en gezonde levensmiddelen zoals knoedels, pasta, spaghetti, melaleuca en lasagne. ?Instelbare dikteinstelling? Pas de dikte van de lasagne-roller aan de zijkant aan. Je kunt 8 breedtes (0,4 mm tot 2 mm) instellen om aan je verschillende kookbehoeften te voldoen. ?Robuuste constructie? Het standaard roestvrijstalen design zorgt voor soepel rollen en schoon snijden van de pastadeegplaat. Zeer nauwkeurige tandwielen van roestvrij staal zorgen voor een efficiënte en geluidsarme productie van pastas. Ovaal uiterlijk, nieuw en mooi, gemakkelijk vast te houden. ?Eenvoudig te bedienen en te reinigen? Installeer pastaopzetstuk eenvoudig op de Bosch keukenmachine en begin met het maken van pasta. Opmerking: Dit product is niet vaatwasserbestendig! Week dit product niet in water. Je kunt het resterende deeg met de meegeleverde kleine borstel reinigen en de accessoires vervolgens met een uitgewrongen vochtige doek afvegen.

Artikelnummer: B091F2LGJQ - Amazon.nl
Merk: Merk: COFUN
Prijs: € 170,17
Beoordeling: 5

Meer
Alleen geschikt voor de Bosch Mum2 en Mum5-serie keukenmachines: De accessoires voor de productie van pasta zijn zeer geschikt voor beginners in de keuken. Ook als je geen enkele ervaring hebt met het maken van noedels kun je ook heerlijke pasta maken. Pastamachine opzetstuk voor Bosch Compatibiliteit: alleen geschikt voor Bosch MUM2 en MUM5-serie keukenmachines.Materiaal: deegroller, spaghettisnijder en fettuccine-snijder zijn gemaakt van roestvrij staal in levensmiddelenkwaliteit: robuust, geschikt voor levensmiddelen, smaakneutraal en eenvoudig te reinigen. Dikte van pasta: het lasagne-roller-opzetstuk heeft 8 instelbare diktes (0,4 mm tot 2 mm). Je kunt probleemloos gezonde levensmiddelen zoals pasta, spaghetti, knoedels, aardappelcakes enz. maken. Breedte van de pasta's: pastabladen kunnen in 1,6 of 6,3 mm worden gesneden. Reinigingstips: Niet wassen of onderdompelen in water. Ook niet vaatwasmachinebestendig. Reinigingsborstel voor het eenvoudig verwijderen van meel- en pastaresten. Je kunt ze ook reinigen met een droge, zachte doek. Opmerking: 1. Dit product wordt niet door Bosch gemaakt. Dit product wordt door Coon gemaakt en is compatibel met de Bosch Mum2- en MUM5-serie keukenmachines. 2. Dit product verkoopt alleen pastamachine accessoires. De keukenmachine is niet bij de levering inbegrepen. Leveringsomvang: 1 deegroller. 1 x fettuccine snijder. 1 x spaghettisnijder. 1 x reinigingsborstel. Producthandleiding * 1 Klantenservice: Wij beloven een 100% retour- en omruilservice. Als je tijdens het gebruik problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatieKopen