Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Bosch MCM3200W compacte keukenmachine, 800 W, 2,3 L, SmartStorage, wit/grijs - 4242002853338

Bosch MCM3200W compacte keukenmachine, 800 W, 2,3 L, SmartStorage, wit/grijs
Kenmerken: Mixer met MultiLevel6 messen: constant goede resultaten dankzij de drie dubbele messen – ingrediënten worden nauwkeurig gehakt, shakes en smoothies perfect gemengd. Praktisch: accessoires kunnen in de kom worden opgeborgen en zijn daarmee altijd snel bij de hand. Dankzij de optische bediening zijn de accessoires bovendien snel gemonteerd. Meer dan 30 functies: versnipperen, raspen, mixen en nog veel meer – dankzij veelzijdige accessoires zoals roestvrij stalen universeel mes en MultiLevel6 messen. Meer ruimte, zelfs in de kleinste keuken: dankzij het compacte I-vormige ontwerp met een kleinere gereedschapsstandaard. Vaatwasmachinebestendige accessoires: eenvoudige en comfortabele reiniging van de accessoires in de vaatwasser.
Mixer met MultiLevel6 messen: constant goede resultaten dankzij de drie dubbele messen – ingrediënten worden nauwkeurig gehakt, shakes en smoothies perfect gemengd. Praktisch: accessoires kunnen in de kom worden opgeborgen en zijn daarmee altijd snel bij de hand. Dankzij de optische bediening zijn de accessoires bovendien snel gemonteerd. Meer dan 30 functies: versnipperen, raspen, mixen en nog veel meer – dankzij veelzijdige accessoires zoals roestvrij stalen universeel mes en MultiLevel6 messen. Meer ruimte, zelfs in de kleinste keuken: dankzij het compacte I-vormige ontwerp met een kleinere gereedschapsstandaard. Vaatwasmachinebestendige accessoires: eenvoudige en comfortabele reiniging van de accessoires in de vaatwasser.

Artikelnummer: B013DQF2S2 - Amazon.nl
Merk: Merk: Bosch
Prijs: € 71,99
Beoordeling: 4,5

Meer
Kleur:wit | Maat/grootte:800 W | Stijlnaam:Accessoirespakket XLAlle kunststoffen die in contact komen met levensmiddelen zijn BPA-vrij.

Productgegevens

Kleur:wit | Maat/grootte:800 W | Stijlnaam:Accessoirespakket XL

Technische gegevens

Extra informatieKopen