Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


BBQ grillmat van YOWAO, Anti-aanbak Oven Liner Teflon Cooking Mats, Eenvoudig Schoon te Maken, Herbruikbare, Duurzame, Hittebestendige, Barbecuesheets Voor het Grillen van Vlees (40*180cm) - 6908923930586

BBQ grillmat van YOWAO, Anti-aanbak Oven Liner Teflon Cooking Mats, Eenvoudig Schoon te Maken, Herbruikbare, Duurzame, Hittebestendige, Barbecuesheets Voor het Grillen van Vlees (40*180cm)
Kenmerken: ?SUPEREENVOUDIGE REINIGING -- De grillplaten zijn een drama om schoon te maken, maar ze zullen brandschoon zijn wanneer u de BBQ grillmat gebruikt. De matten zijn relatief eenvoudig schoon te houden met een zeepoplossing, wat u veel tijd en geld bespaart. ?BEHOUD VAN SMAKEN – Anti-aanbakmat kan de voedingswaarde en originele smaken behouden. Hij is perfect in het voorkomen van opslaande vlammen door druipend vet, waardoor uw vlees verbrand en droog wordt. In plaats daarvan behoudt vlees zijn sappigheid en krijgt nog steeds grillmarkeringen. Iedereen kan een super grill-master worden met deze magische matten. ?DE PERFECTE GRILLMAT -- Perfect voor elke grill, inclusief steenkool, Weber, porceleinen, houtskool en zelfs infrarood grills. Ze kunnen ook worden geknipt om perfect te passen in uw grill of oven. Gril vlees, groeten, vis, garnalen, pizza, zelfs pannenkoeken, bacon en eieren!! Perfect voor die vieze kampeer- of parkgrillen! ?NIEUWE SPECIALE HEAVY-DUTY "ULTRA-DIKKE" KERN – Gemaakt om temperaturen tot 260°C te weerstaan op uw BBQ. Matten van lagere kwaliteit zullen krimpen – die van ons niet! Onze matten bieden u de GRILLMARKERINGEN waar u van houdt en geen verbrand eten meer. ?VEILIG EN GEZOND -- Premium PTFE Glasvezel coating, 100% veilig! U kunt genieten van een gezond grillfeestje met familie en vrienden.
Artikelnummer: B085Q44Z7P - Amazon.nl
Merk: YOWAO
Prijs: € 8,99
Meer