Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


BBQ braadspuit met 3 naalden 60 ml, kruidenspuit, marinadespuit om te grillen voor rundvlees, kip, gebak met jam te vullen, 304 roestvrij stalen uitvoering, FDA-certificering (zilver) - 0681413771086

BBQ braadspuit met 3 naalden 60 ml, kruidenspuit, marinadespuit om te grillen voor rundvlees, kip, gebak met jam te vullen, 304 roestvrij stalen uitvoering, FDA-certificering (zilver)
Kenmerken: ??Hoge Kwaliteit?Alle componenten zijn FDA algemeen erkend als veilig: 304 roestvrij staal voor vlees injector vat en naalden; zinklegering voor handvat en injector top; BPA vrij en FDA-compliant siliconen materiaal afdichtingen; houd uw familie veilig en gezond. ??Gezondheid Kitchen/BBQ Tool?Grote capaciteit 60 ml, afneembare afdekking voor eenvoudig vullen. De drie-ring-greep is uitstekend geschikt voor eenvoudige grip, voorkomt wegglijden en er zijn gaten op de naalden bekleed die helpen om gelijkmatig en grondig kruiden te injecteren. ??Eenvoudig te Gebruiken?3 naalden voor vloeistoffen en vaste stoffen: naald met meerdere zijgaten voor vloeibare saus zoals marinades of pekel. naald met het grote uiteinde gat voor gehakte kruiden, uien en knoflook, enz. ??Eenvoudig te Reinigen?: Met 2 reinigingsborstels kan de spuit opnieuw worden gebruikt en gemakkelijk worden gereinigd. Het kan met de hand worden gewassen of in de vaatwasser worden geplaatst. ??Het Perfecte Cadeau?Onze vleesinjector is een perfect cadeau voor jezelf of de koks. Als uw liefde BBQ, zult u graag toevoegen aan uw BBQ kit of roker accessoires! Onze vleesinjector is stevig gebouwd om de smaken van Thanksgiving-/kerstkalkoen, rundvleesborstel, varkensvlees, lam, kip, gans, eend te intensiveren.
Artikelnummer: B07P6GF9D9 - Amazon.nl
Merk: Nifogo
Prijs: € 17,98
Meer