Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


Amazy Kookpincet set van 2 | professionele pincetten Duo bestaande uit roestvrij staal grilltang & kunststof kooktang - keukenpincet set (hittebestendig, geschikt voor levensmiddelen) om te koken, grillen, BBQ & bakken -

Amazy Kookpincet set van 2 | professionele pincetten Duo bestaande uit roestvrij staal grilltang & kunststof kooktang - keukenpincet set (hittebestendig, geschikt voor levensmiddelen) om te koken, grillen, BBQ & bakken
Kenmerken: 2-in-1 set: keukentang Duo bestaande uit een roestvrijstalen pincet (30 cm lengte) en een kunststof tang (27,5 cm lang). Veelzijdig inzetbaar: met de keukenpincetten gaat grijpen en omkeren bij het koken op het fornuis, grillen, barbecue of bakken gemakkelijk met de hand. Kwalitatief hoogwaardig: de roestvrijstalen tang is roestvrij; beide tangen zijn hygiënisch, geschikt voor levensmiddelen, geurneutraal en smaakneutraal. Hittebestendig: ook de kunststof levensmiddelentang is bestand tegen temperaturen tot 200 °C. Reiniging: om de grillpincet optimaal in vorm te houden, gelieve met de hand te reinigen.
2-in-1 set: keukentang Duo bestaande uit een roestvrijstalen pincet (30 cm lengte) en een kunststof tang (27,5 cm lang). Veelzijdig inzetbaar: met de keukenpincetten gaat grijpen en omkeren bij het koken op het fornuis, grillen, barbecue of bakken gemakkelijk met de hand. Kwalitatief hoogwaardig: de roestvrijstalen tang is roestvrij; beide tangen zijn hygiënisch, geschikt voor levensmiddelen, geurneutraal en smaakneutraal. Hittebestendig: ook de kunststof levensmiddelentang is bestand tegen temperaturen tot 200 °C. Reiniging: om de grillpincet optimaal in vorm te houden, gelieve met de hand te reinigen.

Artikelnummer: B08XVZJMJM - Amazon.nl
Merk: Merk: Amazy
Prijs: € 12,15
Meer
Amazy Duo kookpincet Of het nu in de keuken of op de barbecue is: de kookpincet bestaat uit een roestvrij staal en een kunststof tang is zeer praktisch. Met de tangen is een nauwkeurige grip geen probleem. Ook het draaien van levensmiddelen zoals vlees, groenten en fruit lukt met beide Keukenpincetten in een handomdraai – in de ware zin van het woord. Door de krasbestendige structuur is de kunststof pincet met name geschikt voor het grijpen en omkeren van levensmiddelen in gecoate pannen. De roestvrijstalen pincet bekoort bij barbecues door zijn roestvrije en robuuste materialen, kan door de filigraan punt ook voor fijne decoratiewerkzaamheden bij het koken of bakken worden gebruikt. Alle eigenschappen van het Duogrijpgereedschap ? Hittebestendig. ? Roestvrij. ? hygiënisch. ? Geschikt voor levensmiddelen. ? Geurneutraal. ? Smaakneutraal. ? Vormvast. Afmetingen van de afzonderlijke grijpschotels: Roestvrij stalen pincet: 30 cm kunststof pincet: 27 cm Reiniging: Beide vleestangen handmatig reinigen om de optimale vorm te behouden.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatieKopen