Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


5 stuks universele heteluchtfriteuse Airfryer accessoires voor Philips Princess Tristar en andere merk-pads 3L en boven- bakvorm, pizzapan, grillrooster met 3 spiesen, metalen houder, siliconenmat - 6908923334810

5 stuks universele heteluchtfriteuse Airfryer accessoires voor Philips Princess Tristar en andere merk-pads 3L en boven- bakvorm, pizzapan, grillrooster met 3 spiesen, metalen houder, siliconenmat
Kenmerken: [Materiaal] ? Deze accessoireset is geschikt voor alle luchtfriteuses van 3 liter van elk merk. Het belangrijkste materiaal is ijzer en niet-giftige siliconen. De anti-aanbaklaag op de pannen is niet giftig en smaakloos. Gemakkelijk op te ruimen. [Product bevat] ? 5 stuks friteusaccessoires, inclusief bakvorm, pizzapan, siliconenmat, grillrooster met 3 spiesen, 5 kleine accessoires hebben elk een groot inzetstuk. Hij is genoeg om hem te gebruiken. [braden, grillen, braden, baken] ? Maak zelf verschillende heerlijke gerechten. Onbeperkte lekkere kookmogelijkheden zijn mogelijk, comfortabeler om te koken. [Eenvoudig te reinigen Air Fryer-accessoires] ? Je mag beter de cakebak en pizza-pan niet in de vaatwasser vanwege het gecoate antiaanbakmateriaal. De resterende accessoires zijn vaatwasmachinebestendig voor elke reiniging. [Maak je interesse in het koken] ? Met dit gereedschap kun je cake in de cake barrel bakken en pizza in de pizzapan koken, maximaliseer je kookoppervlak met de metalen houder en maak spiesjes met het rek. Voorkom dat de warme kuip je meubeloppervlakken beschadigt met de siliconenmat.
[Materiaal] ? Deze accessoireset is geschikt voor alle luchtfriteuses van 3 liter van elk merk. Het belangrijkste materiaal is ijzer en niet-giftige siliconen. De anti-aanbaklaag op de pannen is niet giftig en smaakloos. Gemakkelijk op te ruimen. [Product bevat] ? 5 stuks friteusaccessoires, inclusief bakvorm, pizzapan, siliconenmat, grillrooster met 3 spiesen, 5 kleine accessoires hebben elk een groot inzetstuk. Hij is genoeg om hem te gebruiken. [braden, grillen, braden, baken] ? Maak zelf verschillende heerlijke gerechten. Onbeperkte lekkere kookmogelijkheden zijn mogelijk, comfortabeler om te koken. [Eenvoudig te reinigen Air Fryer-accessoires] ? Je mag beter de cakebak en pizza-pan niet in de vaatwasser vanwege het gecoate antiaanbakmateriaal. De resterende accessoires zijn vaatwasmachinebestendig voor elke reiniging. [Maak je interesse in het koken] ? Met dit gereedschap kun je cake in de cake barrel bakken en pizza in de pizzapan koken, maximaliseer je kookoppervlak met de metalen houder en maak spiesjes met het rek. Voorkom dat de warme kuip je meubeloppervlakken beschadigt met de siliconenmat.

Artikelnummer: B075PDKFMY - Amazon.nl
Merk: Merk: feierna
Prijs: € 24,99
Beoordeling: 5

Meer
Producteigenschappen: Taartvat: bak je favoriete taart, brood of quiche. Pizzapan: maak heerlijke pizza, pannenkoeken, eieren en aardappelen. Metalen houder: voeg meer ruimte voor je koken, kook meerdere levensmiddelen in één keer. Dubbellaags rek met spiesen: maximaliseer je ovenruimte en perfect voor groenten of vlees. Hittebestendige siliconenmat: biedt je een hittebestendig oppervlak om je hete te te maken. Technische gegevens: Materiaal: metaal + silicone. Kleur: zwart. Waarschuwing: raak de accessoires pas aan als ze volledig zijn afgekoeld. Tips: 1. Doe de accessoires niet aan, tot ze volledig zijn afgekoeld. 2. Taartvat en pizzapan (met anti-aanbaklaag) kunnen niet in de vaatwasser worden geplaatst. De andere kan de vaatwasser reinigen. 3. Na gebruik tot de temperatuur te verminderen en vervolgens met water te wassen. Kan niet direct met koud water worden gewassen. 4. In geval van hardnekkige vlekken kun je heet water met reinigingsmiddel gebruiken. om de reiniging te reinigen, niet te ruwe doek of metalen kogel goed geschuurd. Pakket bevat: 1 x taartvat, 17,8 x 7,4 cm. 1 x pizza pan – 17,8 x 2,5 cm. 1 x metalen houder – 17 x 17 x 4,8 cm. 1 x multifunctioneel rek met spiesen, 18 x 18 x 7 cm. 1 x siliconenmat – 17,8 x 17,8 x 0,7 cm.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatieKopen