Iedereen kan bakken | Recepten en bakgerei


200 Stuks Ronde Luchtfriteuses, Lucht Friteuse Voering Perkamentpapier, Bamboe Stoomboot Papier, voor Air Fryer, Koken, Bakken, Stomen Dessert, Stomen brood (wit) - 0711731196794

200 Stuks Ronde Luchtfriteuses, Lucht Friteuse Voering Perkamentpapier, Bamboe Stoomboot Papier, voor Air Fryer, Koken, Bakken, Stomen Dessert, Stomen brood (wit)
Kenmerken: Hoogwaardige materialen: Geperforeerd luchtfriteuse papier Liners zijn gemaakt van natuurlijk houtpulpmateriaal, dat milieuvriendelijk en veilig is en kan worden gebruikt in het koken van voedsel. Uniek design: bakoliepapier heeft voldoende perforatiegaten om de stoom soepel te laten verlopen, de circulatie van de stoom in de stoomboot te versnellen en de oorspronkelijke smaak van het voedsel te behouden. Eenvoudig te reinigen: het luchtfriteuse papier heeft anti-aanbakeigenschappen, die voedselresten in de stomer kunnen voorkomen en het schoonmaken een fluitje van een cent kunnen maken. Het papier kan gemakkelijk worden verwijderd en na het koken worden weggegooid. Anti-aanbakeigenschappen: Geperforeerde luchtfriteuse papiervoering is waterdicht, oliebestendig en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor de integriteit en het mooie uiterlijk van brood en snacks kan behouden en voorkomt dat desserts aan de stomer of pot blijven plakken. Op grote schaal gebruikt: Air fryer perkamentpapier kan worden gebruikt in bamboe stomers, roestvrij stalen stoomboten, air friteuse, cake pannen, steamers, magnetrons, enz, en het kan worden gebruikt om taarten, cheesecakes, brood en dumplings te maken.
Artikelnummer: B08FZ6QDF4 - Amazon.nl
Merk: EIKLNN
Prijs: € 10,99
Meer