Feestje voor jong en oud


Home - Feestje

Feestje voor jong en oud

Wie houdt er niet van bakken?! En wat is er leuker dan dit lekkere eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder begeleiding van een professionele bakker? Op de website vind je verschillende thema's, maar natuurlijk is een persoonlijke wens of thema ook mogelijk. Van alleen een taart versieren tot complete bakworkshops, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van de bakworkshops. Bakworkshops bestaan al een hele tijd, maar blijven een gezellige invulling voor een kinderfeestje, groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Iedereen kan bakken organiseert met veel passie op eigen locatie of evt. bij je thuis deze workshops. Afhankelijk van de gekozen workshop leer je de basistechnieken: bereiden/verwerken van degen, maskeren, decoreren, versieren van een taarten, cupcakes en/of gebakjes.
Na afloop van de workshop neemt iedereen zijn eigen versierde taart, cupcakes en/of gebakjes mee naar huis. En natuurlijk de kennis om dit in de toekomst zelf thuis te kunnen.

Wil je je vrienden of collega's echt eens verrassen met een leuk avondje uit of een gezellig kinderfeestje!

Stuur dan een mailtje naar info@iedereenkanbakken.nl
Workshop kinderfeestje
Workshop dierencupcakesWorkshops
Workshops kinderen
Workshops volwassenen